Poas modlitby svtho ruenca bola modlitba preruen ako vdy, ke prichdza Panna Mria aby sa stretla s vizionrmi. Nepoavili sme v modlitbch, pstoch a obetch. 7. O vylieen ndorov, akch chorb, alkoholizmu, o obrten na vieru. tvorica vizionrov sa modl do mikrofnu, dav s nimi. Video - Krlovna pomoci, Dechtice, 8. nora 2015: Kdy pochopte, e potebujete modlitbu? Jozef mi povedal, aby som si oddchla. Pouvme phpRS - redakn systm zdarma. Samotn vizionri si vytrpeli svoje. ", VAROVANIE A ZZRAK - PANIELSKO, SAN SEBASTIAN DE GARABANDAL. Odrazu zbadali ako sa slnko zaalo toi a pribliova sa k nim. Toto posolstvo njdete v sekcii Posolstv a tie aj TU. Uskutoneniu prvho tajomstva predchdzaj povodne. Po tejto opercii lekri nesubovali ni len jedno: v rukch ho m u len Pn Boh. Prv boli zke prty, ktormi Jeia ahali a do krvi. Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. z 2022: Nae pesvat Srdce jsou vam toitm. Teraz sa stretvaj kad noc a tuduj slovo Boie, a duch Pravdy im dva neobvykl poznanie - e Pn prichdza, a prichdza de, ke sa On uke s vekou mocou"ijeme v dobe, ke oakvame prisben vazstvo Nepokvrnenho Srdca Panny Mrie. Tak i oni dali prednos tomuto svetu ako hlasu svojho srdca.Joko: Mami, mataka, do ktorej ste prili, bola kamenn alebo dreven?Mria: Bola kamenn. V matali bolo vea slamy, tak som si do nej sadla, aby som si odpoinula. Tieto toky mieren na Svtho Otca boli odran plom Panny Mrie. K dajnm zjaveniam Panny Mrie v Dechticiach v okrese Trnava sa cirkev aj po viac ako dvoch desaroiach stavia vemi opatrne. Panna Mria zatvorila ruky, iara zmizla a po chvli povedala: "Drah diea! Odvtedy s zjavenia v tdiu skmania cirk. V sasnosti psob ako vychovvateka v materskej klke. Hne som ho poehnala ruencom, poehnanm Pannou Mriou, hlavne jeho doran hlavu, a potom vetky chor miesta na tele. Hoci sa napriek vetkm tmto prednostiam nestali Dechtice turistickm centrom, svt si ich zamilovali. Nechal som to vo svojom srdci. Komisia pre skmanie zjaven Panny Mrie v Dechticiach bola zriaden 28.10.1998 pri Arcibiskupskom rade v Trnave. udia stoja i kaia v polkruhu, niektor sedia na provizrnych lavikch. This place is situated in Piestany, Trnava, Slovakia, its geographical coordinates are 48 33' 0" North, 17 36' 0" East and its original name (with diacritics) is Dechtice. Ona bola vemi pokorn. Navtevoval Z v Dechticiach. Svt Jn z Kra sa k tomu vyjadril takto: Slov, ktor vizionr pouje vntri svojej mysle, bvaj asto len vplodom jeho fantzie.. Ke sa jej Panna Mria ptala, o by si najviac priala, neprosila o svoje uzdravenie, ale prosila Krovn Pomoci, aby kaz Michal, ktor psob v tejto dedine, bol ete dlho medzi nimi v tejto farnosti. Modlite sa so mnou za pokoj, pretoe satan chce vojnu anenvis vsrdciach inrodoch. 2. Tie due vydvali stran zvieracie vkriky, preklnania Vo vetkom bol cti vek chaos, nebol tam pokoj, nebola tam istota a ctil som zpach sry. Tu chcem vypou v pla a vae starosti, zmierni a liei vae utrpenie, vau ndzu a vae neastie. V obci Dechtice na kopci pri kri sa zjavuje 7 deom od r.1994 T, ktor sa predstavila ako. 5. Po augustovej pti sa zaala Panna Mria zjavova pravidelne - kad de. Ke sme prili do matale, Jozef sa ihne zaal o ma stara. To znamen, e na bezvedom pacienta sa podiealo poranenie mozgu, ale aj jeho tlmenie liekmi, aby dobre toleroval dchac prstroj, ktor mu pomhal zvldnu dchacie pohyby pri ako poranench pcach a hrudnej stene. Ako mu ju pritlaili na hlavu, tne z koruny mu prepichli kou. 1. Pred zjavenm sme poprosili vizionra Martina, aby sa prihovoril za uzdravenie nho syna u Panny Mrie. Preto udstvo smeruje kzhube. 2016, Poselstv Krlovny pomoci, Dechtice, 15. bezna 2016, Zjeven Krlovny pomoci, Dechtice, 6. bezna 2016 (video), Poselstv Krlovny pomoci, Dechtice 15. Nazvala ho miestom pokoja a pozva na modli sa za pokoj. Nechcete uveri, e sa me mj Syn narodi kad de. Pohybovali sa dopredu akoby sa posvali a to nielen postojaky ale aj v kaiacej polohe v ktorkovek denn i non hodinu. Medzitm sa naa rodina dozvedela, e v Dechticiach sa zjavuje Panna Mria. Uprostred neho bol vek kamenn stp. Smutn bola noc pre cel nau rodinu zo Zelenho tvrtka na Vek piatok tohto roku, ke o 1.30 hod. Nevidm ni sfalovan alebo povrchn v zjaveniach a taktie sa udujem, preo by to robili - preo by to hrali. Traja mudrci, ktorch zaviedla hviezda k Jeikovi, ns nali u v jednej rodine, ktor ns prichlila.Simonka: Mami, ak to bola hviezda, ktor sprevdzala mudrcov?Mria: T hviezda bola od Boha. Centrum je pln. V akom stave bol prijat do nemocnice v Topoanoch, kde ho traja lekri operovali 6 hodn. Kr postavili v roku 1950 obyvatelia Dechtc z vaky za Boiu pomoc poas vojny. Aj domov. Zjavenia sa nsledne vyskytovali takmer denne a do 1. janura 1996, dva mesiace po prvej Jeiovej sprve v nemocnici, kde Eduardo pracoval ako zdravotn sestra. Za tch je potrebn najviac sa modli. Martin na to spomna: "Vtedy som nevedel, kto to bol. Je vemi potrebn, aby sme nezabdali na to, e naa drah nebesk Mama nikdy neprichdza sama, ani do naich domov, ani do naich sdc, ale vdy prichdza s Pnom Jeiom - naim Spasiteom, naou lskou a preto otvrajme svoje dvere, otvrajme im svoje srdcia. Na druh de volal mal Mareek svoju mamu do miestnosti, kde sme sa vetci de pred tm modlili. Bol som vemi astn, e to bola Matka Boia, e to nebol satan." Tu primr skontatoval, e hematm nevyaduje okamit operciu, ale pravideln sledovanie CT prstrojom k sledovaniu dynamiky zmien a aliu tzv. tefan Vrablec. Ke skonilo zjavenie a deti sa pobrali do dediny a okolo hlavy im poletovalo asi 8 motov. Nebolo to tak, e mu zobral kr. Na mieste, kam sa prve pozrel, bola hmla a v nej uvidel nevrazn postavu. Mlad dma mu s smevom povedala: "Ja som Nepokvrnen Panna Mria, Matka pravho Boha, cez ktorho vetko ije, Pna vetkch vec, Pna neba a zeme. A prve ich zjavenia sa stali predmetom sporu, nedvery, ba i zlej krvi. Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. ervna 2021, Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. kvtna 2021+ Modlitba ke spojenm srdcm, Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. dubna 2021+ Modlitba ke spojenm srdcm, Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. bezna 2021+ Modlitba ke spojenm srdcm, Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. nora 2021+ Modlitba ke spojenm srdcm, Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. ledna 2021: Ne hnvem a nenvist. 4. Op sa milo usmiala. Odpove bola: aby sme dverovali Matke Boej a konali vea obiet, pstov a modlitieb a dvali mu pi vodu z pramea, ktor poehnala Panna Mria. 2015, Poselstv Krlovny pomoci, Dechtice, 15. Po spenom ukonen tdia zaala pracova ako krajrka. Pretoe ona naozaj chce ns obrti k nej. 2014, Video: Pou ke Krlovn pomoci, 7. prosince 2014, Hodina milosti, Krlovna pomoci, Dechtice, 15. V tento sviaton de sa mohli pta na okovek o Vianociach. 2015. Trv to len pr magicky psobiacich mint a potom je zzrak pre. A nielen v stredu, ale aj v piatok, v sobotu - poda toho, na ktor de sa dohodne ktor skupinka. Nemme dostatok dkazov o pravosti zjavenia. Ani prpadn uznanie zjaven cirkvou by vak neznamenalo definitvnu istotu. Mme tu vdy rady na zchody, tie konia neraz upchat. Na najbliie stretnutie si Martin prichystal hrnek so svtenou vodou. Kopce: Nad Medugorm sa ti vrch Krievac s vekm betnovm krom viditenm aj z vej diaky, ktor bol vybudovan v roku 1933. Po ukonen modlitieb svtho ruenca kad vizionr povedal, na ak mysel sa s Pannou Mriou modlil. 2023 News and Media Holding a.s. Autorsk prva s vyhraden a vykonva ich vydavate. 11. Ctila som, ako keby Panna Mria prehovorila osobne ku mne. Pozornosti ud zo irokho okolia sa teia u takmer tisc rokov a v poslednom ase zskali punc vnimonosti aj na medzinrodnej rovni. Po niekoko hodinovej opercii, pri ktorej sa nm podarilo zvldnu ak pokodenia v oblasti brucha a hrudnka sme pacienta previezli na CT vyetrenie mozgu v Nitre s nslednou konzultciou neurochirurga telefonicky v Novch Zmkoch. Bolo to vetko vemi zvltne. Tu je miesto, kde sa zde mnostvo ud idcich za spolonm cieom, je doslova premodlen a pomha zskava duevn rovnovhu.. V Topoanoch na ARE leal v bezvedom cel Vekonon sviatky. 2014, Video: Zjeven Krlovny pomoci, Dechtice 5. jna 2014, Poselstv Krlovny pomoci, Dechtice - 15. U nie len v jednej rodine, ale vo viacerch rodinch, prebiehaj modlitbov stretnutia. Poas extzy sa nikdy telesne ani duevne neunavili a poas behu sa nikdy nezadchali a ani d ich nepremoil. Jesse z Texasu:Povolanm som burzov maklr, toto robm ako svoje zamestnanie. 2014, Video - Dechtice: zjeven Krlovny pomoci 9. bezna 2014, OROL TV: Zjeven Krlovny pomoci, Dechtice, 9. nora 2014, VIDEO: Pou ke Krlovn pomoci, Dechtice, 5. leden 2014, Poselstv Krlovny pomoci, Dechtice 15. Aj tie stromy, nevyslovitene krsne. - teho v mesiaci. Bva striedavo v Bratislave a v Dechticiach.Simona rendsov, rod. 13K views 3 years ago Autentick fotografia zo zjavenia Panny Mrie v Dechticiach 6.11.2005. V tdiu pokraoval na Odbornom uiliti obchodnom, ktor spene ukonil. Ale prijmaj sa len ako pravdepodobn a nie nepochybn., Preo? Vizionr prijma zjavenie svojou osobnosou, poznaenou subjektvnymi prvkami, a prve ony otvraj dvere monm omylom. 12. Martina Kalaov - naroden 9. Bolo to nieo ndhern a lovekovi sa nechcelo s odtia ani pre. Zbadal som medzi davom Pannu Mriu. A to je t sila pre vetky alie dni, ktor ns akaj. A prve pri kri sa zjavuje T, ktor sa predstavila ako blahoslaven Panna Mria - KROVN POMOCI. Komisia pre skmanie zjaven Panny Mrie vDechticiach bola Doma o tom povedal rodiom. 2016, Dechtice: Zjeven Krlovny pomoci, 5. ervna 2016 (video), Dechtice: Zjeven Krlovny pomoci, 8. kvtna 2016 (Video), Poselstv Krlovny pomoci, Dechtice 15. Som veriaci lovek, viem e pn Boh na prmluvu Panny Mrie tak viedol vetky okolnosti, aby bol zachrnen ivot a zdravie mladho loveka Juraja Benzu, z oho mm aj ja vek rados. 1996.Narodila sa 08.01.1981 v Trnave. Na vrchnej asti stpu ako aj na spodnej, boli elezn obrue, z ktorch viseli reaze s okovami. To bola moja prv vek boles v srdci. Pracuje ako asistentka vo firme v Bratislave. Medzi oistcom a nebom bola tie vek priepas. Ke my budeme rozdva pokoj medzi sebou, nemusme sa b iadnej vojny. Na dechtick nmestie prichdzame v prv decembrov nedeu v malom mikrobuse s ptnikmi. Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. z 2021: Je teba konat pokn. Nejen je tu, ale tak si je objednvm a m dl. Sama nvtevu stoviek veriacich hodnot ako katastrofu. U jsem ml nkter tyto tiskoviny v ruce. Jej odev svietil ako slnko a le, ktor z Nej vychdzali, presvcovali skaly a okolie. Pretoe ona ns pozn, ona je naou matkou a ja ctim, e ns vol, vetkch ns, zvltnou cestou na toto miesto aby sme jej otvorili nae srdcia. No vojaci ho ihne sotili dopredu. Z navtevovala v Dechticiach, potom SOU- odevn. Oni naozaj ctia, e to nemusia robi ale naa Matka ns vol to robi, pretoe vie, ako mocn je postenie pre nae due, pre obrtenie hrienikov a pre obrtenie neveriacich, postenie o chlebe a vode. konzervatvnu liebu na ARO oddelen. S manelkou bvaj v Bratislave.Martin, Mria a Lucia maj dosta 10 tajomstiev, z toho u 9 dostali, ostatn deti maj dosta po 5 tajomstiev. 2016 (video), * Poselstv Krlovny pomoci: Vra a radost (video), Poselstv Krlovny pomoci, Dechtice 15. Pozreli sa nadedinu, videli vetko ierne, a sa toho zakli. Jlia sem prichdza roky. Ned sa to opsa, ale poksim sa aspo pribli k tomu, ako to vyzeralo a o som preval. 5. Panna Mria sa na ma ete raz usmiala, vytrysklo z nej vek iariv svetlo a ja som poctil rados a pokoj. Chodili tam na p pokloni sa svtmu kru. Od ns zvis veaDesiate tajomstvo som ete nedostal. Viera v takto zjavenia nie je podstatn. (*1. Od ns zvis vea, Fotografia pouit poda Creative Commons. Napriek tomu prinaj alie a alie posolstv, ktor maj pochdza od Panny Mrie. Sedel na zemi a opieral sa o jednu skalu. Kontakt | O ns | Webmaster | Administrace. Ke spadnem z bicykla a udriem sa, vidm vetkch svtch, ale zjavenia na Borikch nie. Potrebuj prklad. 91 were here. Fakt vak je, e podujatie psob mysticky, svit v oiach vizionrov poas podujatia je doslova hmataten, prroda okolo oarujca a voda zo studniiek? Zbadal ju aj Jei a videl som, ako sa pri nej na chvu pristavil. Liturgick kalendr Denn liturgick tania na jednotliv dni cirkevnho roka. ome Komisia pre skmanie zjaven Panny Mrie v Dechticiach bola zriaden 28.10.1998 pri Arcibiskupskom rade v Trnave. V poslednom obdob sa poas zjavenia spolu s Krovnou Pomoci modlia nahlas modlitbu Ote n a Slva Otcu, a tak sa mu k spolonej modlitbe s Pannou Mriou pripoji aj ptnici. Tento kopec, ako prezradila Matka Boia deom, jej pripomnal krov cestu jej Syna. septickch komplikci, ktorm zodpovedali aj vysok teploty.Po siedmich tdoch stav dchacieho systmu dovolil odpojenie od riadenho dchania a postupn uzdravovanie. Jednho da, bolo to 4. decembra 1994, sa po svtej omi Martin, Adrianka a Michaela rozhodovali, i pjdu na Dobr Vodu. Krovn pomoci, Dechtice Neden sv. Spomeniem jeden. O vekom varovan mem poveda len toko, e udia akoby ho najskr videli a potom ho preij kad vo svojom vntri. Bolo ben, e poas extzy boli dievat akoby zavesen vo vzduchu bez toho, e by ich niekto dral alebo mali pod sebou nejak podperu. Tento as, dianie a udalosti, ktor predchdzaj a poas ktorch sa uskutonia predpovedan udalosti, Mria dva poznva vizionrom. Od prvho zjavenia sa v obci vystriedali tyria farri. Ned sa to opsa. Z Pezinku ns bolo p. + Modlitba k srdcm, Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. ervence 2022: Prosm, pomozte mi zachraovat due + Modlitba k srdcm, Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. ervna 2022+ Modlitba ke spojenm srdcm, Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. kvtna 2022+ Modlitba ke spojenm srdcm, Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. dubna 2022: A je pro vs me sv. Prinou vojny je naa pcha. Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. ervna 2021, Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. kvtna 2021+ Modlitba ke spojenm srdcm, Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. dubna 2021+ Modlitba ke spojenm srdcm, Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. bezna 2021+ Modlitba ke spojenm srdcm, Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. nora 2021+ Modlitba ke spojenm srdcm, Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. ledna 2021: Ne hnvem a nenvist. 2016, Zjeven Krlovny pomoci, Dechtice 4. prosince 2016 (video), Poselstv Krlovny pomoci, Dechtice 15. Ke poas extzy dopadali na kolen, boli nrazy tak tvrd, e okolostojaci mali strach, aby si neroztrietili kolen. S dni, kedy sa s Pannou Mriou rozprvaj. 2016 - vro, Poselstv Krlovny pomoci, Dechtice 15. Vizionri nedostvaj kad de posolstvo, ale pri kadom zjaven sa s Pannou Mriou modlia. Nemem o tom u hovori, lebo ke o tom hovorm, akoby som to op preval a je to stran Medzi peklom a oistcom bola vek priepas. X. V Dechticiach ide o dvoch chlapcov a p dievat, ktor vidia a/alebo pouj Pannu Mriu. Ctim, e jej prtomnos sa roziruje, jej milosti sa roziruj tak ako viac a viac ud je priahovanch ku jej srdcu a ku jej posolstvm. 10. a 15. Bie ahali nielen po chrbte, ale po celom tele. 5. Poas pte ku kru na Borikch jej posolstv sprostredkvaj veriacim. See Dechtice photos and images from satellite below, explore the aerial photographs of Dechtice in Slovakia. Tu je to trochu in ako na miestach inch zjaven, hovor nm Jlia. Tie rodiny, ktor odvrhn alebo nechc diea, si nevedia ani predstavi, ak dary a milosti odmietaj.Panna Mria ns upozoruje, aby sme neposudzovali, pretoe nikdy nememe vedie, o sa deje v dui toho, ktorho posudzujeme. Bolo tam vea du, padali ako sneh. Krlovna pomoci, Dechtice, 15. jna 2013: Dkuji, e brnte ivot! Potom vak dostal teplotu 39C a znova ho zapojili na prstroje na 3 dni. 2014, Video: Zjeven Krlovny pomoci, Dechtice 5. jna 2014, Poselstv Krlovny pomoci, Dechtice - 15. V Jeruzaleme je 40 rabnov, ktorm priamo Duch Bo zjavil, e Kristus je Mesi. Ukonila Z v Dechticiach. V tom priiel Jozef a my sme zrazu spolone zauli spevy anjelov vkol ns. Pri vstupe ku kru, ktor zana o 17.30 hod., ptnici rozjmaj o Kristovom utrpen a vykonvaj si pobonos krovej cesty. Sama mem potvrdi lieiv inky dechtickej vody. Tieto informcie s ukryt do tajomstiev, ktor, ke prde as, bud zverejnen.Traja z dechtickch vizionrov dostali dev tajomstiev a akaj na desiate. Tyto tiskoviny tu pravideln a jsem za n rd. Chcem poveda ete jedno svedectvo z naej rodiny: Mm vnika Mareka, ktor m dva roky. Potom prde chva, ke sa poslovia maj spoji so Svtou Matkou. Svojm svetlom zvestovala, e sa zrodil ivot. Neverili im ani susedia, ani rodiny. Chvlili sme Boha a vetko sme nechvali vdy na Boiu vu.Adrianka: Mami, preo mali udia tak zatvrdnut srdcia, ke vedeli, e m prs na svet Jeiko?Mria: Mali vemi tvrd srdcia a neverili, e mj Syn Jeiko me prs i v chudobe. Jeho kr nebol ako dve spojen brvn, ale zatia len jeden mohutn hranol, ktor mu prechdzal cez plecia. Na jednej aj druhej strane od Jeia som videl, e viseli zloinci. 2017, * Pou na horu Briky, Dechtice, 7. kvtna 2017, * Dechtice - Zjeven Krlovny pomoci, 9. dubna 2017 (video), Poselstv Krlovny pomoci, Dechtice 15. Na mieste zjaven je u vystaven socha Panny Mrie. Zjavenia v Dechticiach na Slovensku (od r.1995 a dodnes) Viz.Martin Gavenda: "Tajomstv vm nemem prezradi, ale to, o vm mem poveda, s niektor sprievodn udalosti. V nedeu po prvom piatku v mesiaci je hlavn verejn p, ktor zana sprievodom od kostola o 12.00 h cez dedinu na horu Boriky. 10. Nech robia poknie pokia maj as. Toto miesto je magick, dva nm silu. Na obsah tohoto webu si FATYM nevyhrazuje dn autorsk prva! Dievat v tchto stavoch neustle poruovali fyziklne zkony tohto sveta. Katolcka cirkev skma zjavenia v Dechticiach u takmer dvadsa rokov. Mali vemi kamenn srdcia, ako mte vy. 4. Jej odkaz.. Neskr jej hlas pouli aj al. Martin uvaoval: "Pokropm ju ete raz? zriaden 28.10.1998 priArcibiskupskom rade vTrnave. Dechtice - poselstv Krlovny pomoci, 15. ervence 2019 + videozznam pout ze 7. Ctili sme, e sme dostali urit poslanie - konkrtnu lohu. Lebo som tu zail sksenos uzdravenia. 4. Ke mal Diego 57 rokov, 9. decembra 1531 sa mu na kopci Tepeyac zjavila Panna Mria - dma oarujcej krsy. Je mojm elanm, aby Mi tu postavili Bo dom, kde cel svoju lsku, svoj scit a milos, svoju pomoc a ochranu chcem preukza a venova uom. 2016 (video), * Poselstv Krlovny pomoci: Vra a radost (video), Poselstv Krlovny pomoci, Dechtice 15. Panna Mria mi to tak vysvetlila, e v tch rodinch to, v om by mali by prkladom vlastnm deom, ako aj navonok, to tam nie je, to chba. Odmietol som, lebo som sa bl. Potom lekri po 11 doch rozhodli, e ho prevez do Novch Zmkov na odstrnenie hematmu z mozgu. Hoci ako diea o vyhlseniach Svtho Otca nemohol ma ani potuchy. Ostatn maj dosta p tajomstiev. Bolo hrozn na to pozera. Jeho terajia prca je starostlivos o chorch. Aspo si myslm. Prdeme vdy, ke je stresu okolo ns privea. no, ale nm bola dan tto milos prija tto vzvu, zaloi tieto rodinn veeradl prve tu v Dechticiach. 9. Videl som, e koruna, ktor mu dali na hlavu mala vemi ostr a tvrd ostne. Mono, e rodinn veeradl, ktor sa konaj v naej farnosti sa mohli kona u dvnejie. Vizionri hovoria, ako sa s Pannou Mriou modlili, o uom odkazuje, ale iadne tajomstv sa nedozviete. Mal som prleitos sa stretn s vizionrmi a vidie na vlastn oi o sa deje poas zjaven. Na obsah tohoto webu si FATYM nevyhrazuje dn autorsk prva! Ke treba nieo zabezpei, prpadne ptnikom umoni prstup na toalety v kultrnom dome. Dechtice Zjavenia Panny Mrie v Dechticiach. 2017, Zjeven Panny Marie - Krlovny pomoci, 4. erven 2017 (video), Poselstv Krlovny pomoci, Dechtice 15. Znamenm jej prtomnosti bud motle poletujce okolo nich. Toto videnie popisuje takto: Ke sa mi na Vek piatok zjavila Panna Mria, rozprestrela ruky a z nich vytryskla iara. Na jeho vrchu je socha Pna Jeia uloen v presklennej skrinke s npisom - POKOJ. 2015, 20. vro zjeven Panny Marie, Krlovny pomoci v Dechticch, 4. prosinec 2014, Krlovna pomoci, Dechtice, 4. ledna 2015 (- Video), Dechtice - Poselstv Krlovny pomoci 15.12. Skr vnmaj problmy spojen s pami. Asi by som to ani nezniesol. Vzpt mu bolo povedan: "Martin, neboj sa prija moje slov, chcem a poui preBoie a moje plny.". 12. Amen.Juraj Benza zo SolianKrovn pomoci ponka svoju pomoc vo vetkch ivotnch situcich. Panna Mria sa ma u pred tm ptala, i chcem vidie nebo, peklo a oistec. Tie rodiny, ktor s lskou a radosou prijm diea ako Bo dar, tm zrove prijmaj aj vek milosti. Fotografia nebola nijak upraven a bola zaznamenan mobilnm telefnom Nokia 6681. Vyzeralo ako erav more, ned sa to opsa, tak zvltna hmota a v tej hmote alebo ohni boli due ako erav uhlie - nieo ohavn - iiel z toho hrozn strach, neistota. Ak to bude zl duch, urite zmizne - on neznesie svten vodu. Panna Mria mi ukzala nebo. V mnohch krajinch, kde ij idia, prichdza do nich duch Bo. Stretnutie ptnikov v zimnch mesiacoch je o 16,30 h (v letnch mesiacoch o 17.30 h) pri vinohrade, odtia spolone id na horu a modlia sa pobonos krovej cesty. Vy neverte, e sa me mj Syn narodi v kadom z vs. VIDEO DECHTICE Dublik Drah Boie Deti Kto m zujem s do Dublika da: 26.4. tvrtok 2012 me sa skontaktova na sle: 0903563541 p.Prihodova Autobus ide z Koc akujem, e ste&# Nejen je tu, ale tak si je objednvm a m dl. 2017, Dechtice, Poselstv Krlovny pomoci, 15. Dozvedme sa alie prbehy. Panna Mria nm prila pomc, privies ns do neba, a o chceme viac? 6. Pre zlepenie kvality strnky pouvame cookies. 1016, Zjeven Krlovny pomoci - Dechtice, 3. ledna 2016, Poselstv Krlovny pomoci, Dechtice, 15. prosince 2015: Klame se Mu, Dechtice, Krlovna pomoci: Proste za dar iv vry (Video), Poselstv Krlovny pomoci, Dechtice, 15. listopadu 2015: Litujte sv hchy, DECHTICE: Zjeven Krlovny pomoci, 8. listopadu 2015: (video), Poselstv Krlovny pomoci, Dechtice 15. Ma sa to vemi dotklo, vemi ma to oslovilo. Dcrka mi potom povedala: "Mami, predstav si, ja som sa musela pomodli cel svt ruenec. Poas modlitieb prichdzala Panna Mria a Martin ju u videl zretenejie. Ke vstanete z pokaknutia pri poslednom zastaven krovej cesty, privta vs fascinujci pohad na prekrsny kr presahujci vrcholce stromov, na ktorom je telo Jeia Krista vytvoren naozaj vekm majstrom.